Onze ouderraad organiseert tijdens schooldagen voor- en naschoolse kinderopvang in het prefablokaal vlakbij de school (Kroonstraat 21). De opvang is enkel toegankelijk voor de schoolgaande kinderen van SBS De Hoeksteen. 
Wanneer kinderen om 15u55 niet zijn afgehaald aan de schoolpoort, gaan zij automatisch naar deze opvang. De ouders betalen dan ook de prijs per eenheid.

Ouders van kleuters die occasioneel een beroep wensen te doen op de naschoolse opvang, verwittigen best op voorhand.

Voorschools is de opvang geopend van 7u00 tot 8u30, naschools van 15u40 tot 18u00 en op woensdag van 12u00 tot 14u00.

De prijs van de opvang wordt bepaald door de ouderraad zelf en deze wordt berekend op basis van de aanwezigheidsduur van het kind.

Tarief: € 1,10 per begonnen half uur / per kind

Kortingen:

  • Bij opvang van 2 of meer kinderen uit hetzelfde gezin op eenzelfde dag wordt op de totale ouderbijdrage 25 % korting verleend, indien de kinderen dezelfde aankomst- en vertrekuren hebben.
  • Ouders met het statuut "verhoogde tegemoetkoming" bij de mutualiteit, hebben recht op een sociaal tarief van 50 % korting. Dit wordt toegekend na het voorleggen van een recent attest van de mutualiteit. Jaarlijks dient dergelijk attest voorgelegd door de rechthebbende.

Voor andere opvangmomenten (vakanties, schoolvrije dagen en opvang op woensdagnamiddag) verwijzen we u door naar buitenschoolse kinderopvang 'De Bengeltjes', georganiseerd door het stadsbestuur van Beringen.

De afsprakennota van de kinderopvang kan je HIER downloaden.

 

Contactgegevens:

Voor verdere informatie of voor informatie of voor inschrijving van uw kind mag u altijd contact opnemen met Hettie, de opvangverantwoordelijke.

Hettie Kaerts (opvangverantwoordelijke) 
0478/49.91.75

 

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.